Fjällräven

Abisko Dome 2p Tent

9 495 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

* Självstagande fyra säsongers kupoltält
* Kombinerar låg vikt och hanterbarhet med styrka och pålitlighet
* Två ingångar, en på var sida, förenklar tältlivet
* Högt i tak ger bekväm sitthöjd och social yta
* Fyra stora fickor och löstagbar näthylla i innertältet Lätt och rymligt kupoltält med två generösa absider. Självstagande trebågskonstruktion med högt i tak och utmärkt ventilation.Rymligt och vindstabilt kupoltält med två generösa absider. Ett lätt och bekvämt vandringstält året runt, i alla förhållanden utom de mest exponerade. Två ingångar förenklar tältlivet, ni kan organisera varsin sida i tältet och använda enbart läsidans ingång i blåsigt väder.
* Här finns också gott om plats för utrustning, matlagning och pyssel när vädret är dåligt.
* Ytter- och innertält reses samtidigt.
* Konstruktionen med tre bågar gör tältet självstagande och enkelt att slå upp var som helst – använd stormlinorna för att förankra och göra tältet helt vindstabilt. Bågkanalerna är färgkodade för enkel hantering och dimensionerade så att du kan använda dubbla bågar (ett tillbehör) i utsatta förhållanden.
* Högt i tak ger bekväm sitthöjd och en social yta.
* Det finns en avtagbar näthylla i innertaket och flera nätfickor för smidig förvaring.
* Stora ingångar med finmaskigt myggnät gör att du kan njuta av utsikten från sovsäcken utan insektsbesök.
* Förslutningsbara ventilationsöppningar i olika höjd ger utmärkt luftflöde.
* Dessa tillsammans med möjligheten att fästa ytterdörren i halvöppet läge gör tältet till ett bra val i tropiska klimat.
* Yttertältet är i Fjällrävens nya, högpresterande TripleRip nylon och en innovativ konstruktion där två vävtjocklekar kombineras – 20 denier i ovandelen och 40 denier förstärkningar nertill där slitaget är som högst – ger mycket hög styrka trots låg vikt.
* Precis som alla Fjällrävens tält är Abisko Dome 2 tillverkat helt utan PVC-plast och giftiga flamskyddsmedel, och impregneringen är fluorkarbonfri.

Abisko Dome 2p Tent finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Bo & Sova - Tält - Tält. Fjällräven är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…