Explore Scientific

2x Premium barlowlins - 1,25"

1 350 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för AstroSweden

En 4-elements barlowlins av premiumkvalitet anpassad för både visuella och fotografiska observationer av alla typer av objekt. En högkvalitativ barlowlins som inte reducerar bildkvalitén som ofta är fallet med enklare barlowlinser.Explore Scientific 2x Premium barlowlins - 1,25 tum

En barlowlins erbjuder ett smidigt sätt att öka förstoringsgraden både vid visuella och fotografiska observationer av exempelvis månen, planeterna och små deepsky-objekt där du vill ha extra detaljrikedom. Fördelen är att du kan använda den tillsammans med okular med lång brännvidd och därmed bibehålla ett bra ögonavstånd vilket ofta inte är fallet med kortbrännviddiga okular. För användning i fotografiska sammanhang så ger den bättre bildkvalitet än tex. okularprojektion med bättre skärpa i kanterna av bildfältet.

Premiumkvalitet

Explore Scientific 2x Premium barlowlins är med sin telecentriska optikdesign av mycket hög kvalitet och ger skärpa över hela bildfältet, till skillnad från konventionella barlowlinser. Bra optik i barlowlinser är en mycket viktig faktor för att bebehålla en fin bildkvalitet oavsett om du använder den till visuellt eller fotografiskt bruk.

 

Specifikationer:


* Förstoringsfaktor: 2x
* Optisk design: 4-linsig telecentrisk
* Helt antireflexbehandlad: Ja
* Anslutning: 1,25 hylsa med filtergänga
* Totallängd: 100 mm
* Totalbredd: 48 mm
* Vikt: 258 g

2x Premium barlowlins - 1,25" finns i kategorin Astro Sweden. Explore Scientific är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…