Exped

Thunder 70 Womens navy Ryggsäck

3 699 kr
I lager    Sponsrad länk

Exped Thunder Backpack - Mångsidig ryggsäck med smarta detaljer och stor öppning på framsidan.

Ryggsäck anpassad för kvinnor!

Exped Thunder-serien är grymma packåsnor för dig som vill bära riktigt bekvämt under äventyret. Bärsystemet är rejält vadderat så du kan bära tungt under längre äventyr. Ryggsäcken har smarta detaljer som stretchfickor på flera platser, och en stor frontöppning så du kommer åt hela insidan av ryggsäcken! Det känns nästan som en resväska när du öppnar den.

Topplocket kan justeras i höjd för att te.x. hålla större saker som liggunderlag under locket. På toppen av ryggsäcken finns ett fack med dragkedja för te.x. första förband. på fronten finns en stor strechficka som rymmer dina regnkläder eller förstärkningsplagg. Sidofickorna är i stretchmaterial och rymmer te.x. en vattenflaska eller en mindre regnjacka. Fickorna på avbärarbältet rymmer en liten kamera, snacks, batteri eller tändmaterial till lägerelden som man gärna vill ha åtkomligt.

Rygglängden kan justeras på ett enkelt sätt för att passa din rygg och passar rygglängd mellan 36-53 cm. Yttermaterialet är PFC fritt och vattenavvisande.


Detaljer:


* Kvinnoanpassad rygglängd
* Rejält vadderat bärsystem för tung packning
* Stor öppning framtill
* Stor stretchficka framtill
* Justerbar rygglängd
* Fästpunkter undertill för te.x. liggunderlag
* Anpassad för vätskeblåsa
* Komprimeringsremmar på sidorna
* Stretchfickor på avbärarbälte
* Stretchfickor på sidorna av ryggsäcken
* Visselpipa på bröstrem
* Kraftigt bärhandtag upptill
* Litet fack med dragkedja i topplocket


Tekniska detaljer:


* Volym: 70 liter
* Mått: 84 x 36 x 29 cm
* Vikt: 1590 g
* Rygglängd: 36 - 53 cm
* Rekommenderad lastvikt: max 24 kg
* Garanti 5 år
Material: 210 D återvunnen robic HD ripstop nylon, carbonate PU coated 1500 mm vattenpelare, Oeko-Tex® 100 certifierad, PFC free
Ryggsäcksram: 6061-T6 series aluminum

Thunder 70 Womens navy Ryggsäck finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Bära & Förvara - Ryggsäckar - Vandringsryggsäckar. Exped är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…