Espegard

Bålpanna 60

2 595 kr
I lager    Sponsrad länk

Espegard Bålpanna 60 - för dig som vill ha den grymmaste flyttbara eldstaden!

Vad är egentligen en bålpanna? Ordet kommer från Norge och kan betyda många saker, men det är matlagning som gör att man samlas runt om bålpannan.

För det finns egentligen inga gränser för vad du kan tillaga på den, steka, grilla, koka, värma eller wooka. Med rätt tillbehör så kan du bli mästerkocken bland grannarna!

Bålpannan är också flyttbar tack vare de stadiga benen som du faktiskt kan ta isär om du t.ex. skulle vilja ta den med till skogen. Då blir paketet inte längre än kanske 80 cm långt.

Men den främsta användningen är nog hemma i trädgåren, på altanen eller uteplatsen. Ställ den på ett stadigt underlag och fäst de tillbehör du vill använda för stunden, det medföljer ett grillgaller i paketet. Grillgallret kan du justera i höjd för att välja den värme du önskar. Elda med ved eller kol, briketter vad du själv föredrar.
* Själva eldskålen kan du justera i höjd så den passar dig och ger en bra arbetshöjd.
* Eldskålen är tillverkad i kraftigt emaljerat stål.
* Benen är tillverkade i svart pulverlackerad stål.
* Benen kan du dela på för att kunna packa med dig bålpannan i bilen.
* De går ärven att justera i sidled så allt står stadigt, framförallt är detta viktigt när du står i skogen där marken brukar vara ojämn.


*

Följande ingår i paketet:


* Eldskål i emaljerad stål
* Grillgaller i rostfritt stål
* Upphängningskedja för t.ex. kaffepanna och gryta.
* Uppsamlingskärl för fett aska och glöd

Mått och vikt:


* Höjd: 170 cm
* Vikt: 21 kg

Bålpanna 60 finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Laga Mat & Äta - Över öppen eld. Espegard är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…