Eckla

SUP/Kajakvagn Canyon med stöd - luftfyllda hjul

647,50 kr 1 295 kr
I lager    Sponsrad länk

Eckla Canyon Kajak/SUP vagn för att enkelt transportera utrustningen till vattnet.

Med denna smarta och smidiga hopvikbara vagn kan du transportera din SUP-bräda eller kajak/kanot till den plats där du tänkt lägga i vattnet, utan att bära tungt. Vagnen kan du sedan vika ihop och ha med dig på ditt äventyr, den väger endast ca 3 kg och går bra att spänna utanpå kajaken eller SUP-brädan. Vagnen passar både till surfbrädor, SUP-brädor, kajak eller kanot.

Ska du ha med dig mycket packning på äventyret så lägger du enklast brädan eller kajaken på vagnen, sedan spänner du fast den med några smidiga lastremmar, OBS ingår inte! Därefter lastar du på det du ska ha med dig som t.ex. packpåsar osv. Därefter kan du utan att bära någonting rulla vidare till din iläggningsplats, rulla ned vagnen i vattnet om du kan så slipper du lyfta av den fullastade kajaken.

Eckla Canyon är tillverkad i Tyskland och har luftfyllda stabila hjul som rullar bra även i ojämn terräng som över rötter stenar osv. Tillverkad i lättviktsaluminium. Hjulen är 260 mm i diameter. Det finns ett stödben som du fäller ut för att hålla brädan i balans. Hjulen är kullagrade och rullar riktigt bra.


* Mått: 68x38x36 cm uppfälld
* Maxlast: ca 80 kg
* Vikt: ca 3 kg

SUP/Kajakvagn Canyon med stöd - luftfyllda hjul finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Aktiviteter - SUP Stand Up Paddle - Tillbehör. Eckla är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…