Dried Buddy

Torkat kycklingkött

75 kr
I lager    Sponsrad länk

Chicken jerky med mild srirachakrydda.Den speciella kryddningen i Sriracha Chicken Jerky är Kuivalihakunds modifierade recept från den legendariska Flying Goose Sriracha-såsen. Hettan i Chicken Jerky Sriracha ligger någonstans mellan Beef Jerky Haba och Beef Jerky Naga, men vi kan fortfarande prata om mild chili. Chicken Jerky är ett bra val för ett dagligt mellanmål för någon som rör sig mycket. Förutom mättnadskänslan ger produkten kroppen protein och salt.

Tillverkad av finsk kycklingbröstfilé, denna milda Sriracha-chili med smaksatta jerky har en mild kick, utan att skrämma bort även de som inte är bekanta med högintensiv chili.
Chicken jerky har låg fetthalt, men god smak! Chicken jerky är ett bra mellanmål på vandringar och till och med på kontoret, men du kan också använda den i matlagning, till exempel när du gör kycklingsoppa.

Ingredienser:
kycklingfilé, glutenfri sojasås (vatten, sojaproteinhydrolysat, salt), röd chili, sockersirap, honung äppelvinäger, vitlök.

Näring per 100 g:
Energi: 311 kcal Fett: 3,1 g, varav omättat 0,7 g
Kolfiber: 5,3 g, varav sockerarter: 3,5 g
Protein: 65,7 % Salt: 4,5 g

Torkat kycklingkött finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Laga Mat & Äta - Mat. Dried Buddy är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…