Dometic

Kylbox Cool-Ice 55

2 995 kr
I lager    Sponsrad länk

Dometic Kylbox Cool-Ice 55 Liter - håller isen frusen i flera dagar.

Denna passiva kylbox har en så rejäl PU-isolering så den håller isen frusen i flera dagar! Med kraftiga handtag och fästen för att hålla kvar boxen på taket vid behov.

Dometic Cool-Ice är tillverkad i rotationsgjuten plast i ett stycke utan några skarvar. Det gör den både tålig för stötar och lätt att rengöra. Även gångjärnen är tillverkade för att hålla hela boxens livslängd. Boxen är tillverkad för att användas så var inte rädd för att ta med den på dina äventyr oavsett vart du ska åka! Får du inte plats inne i bilen, spänn då fast boxen på taket och kör på! Blir boxen smutsig med lera, spola av den med slangen!

Locket kan öpnas med en hand och utan problem med handskar. Det är även så kraftigt att du kan sitta på boxen eller stå vid behov. Det finns även en dränering så du enkelt kan rengöra kylboxen på ett bra sätt.

Bygg på din kylbox med tillbehör som spöhållare, flasköppnare eller flaskhållare. Finns som tillbehör. Vill du sitta bekvämt på kylboxen så köp till en grym sittdyna i kraftigt vattentåligt material. Du kan även köpa till en korg och avdelare beroende på storlek för att hålla bättre ordning i boxen.

Detaljer:

Håller isen frusen i flera dagar

Rejäla handtag för att bära tungt

Två kraftiga gummistroppar som låser locket

PU-isolering

Rotationsgjuten plast utan skarvar

Dräneringshål för enkel rengöringProduktspecifikation: Yttermått: Djup: 515 mm Bredd: 570 mm Höjd: 432 mm Vikt: 10,6 kg Volym: 55 Liter

Förpackningens innehåll: Kylbox Typ av isolering PU (Polyurethane)

5 års garanti på kylboxen!

Kylbox Cool-Ice 55 finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Övrig utrustning - Kylboxar / Kylväskor. Dometic är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…