Daiwa

Laguna Haspelcombo

999 kr 1 295 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för AstroSweden

Daiwa Laguna Combo

Daiwa har tagit fram ett sätt som ska passa in på så många olika fiskemetoder som möjligt. Dessa combon önskas oftast av fiskare som vill ha ett spö som ska passa till det mesta. Även om det nu finns flera varianter så kan man med fördel ta det som lämpar sig bäst till just ditt specifika fiske.

Spöt

Laguna serien är högkvalitativa spön som är tillverkade i kolfiber vilket gör att dom är lätta och och relativt snabba i klingan.

Rullen

Laguna rullen är anpassad i storlek till spön och som sedan även är påspolad med flätlina för enklast möjligt komma igång med fisket.

Välj mellan 4 olika modeller


* 6 fot 6 tum 7-28 grams kastvikt. Perfekt för fiske efter Regnbåge Abborre och gädda. Aningen kortare för den som uppskattar kortare eller kanske är yngre och inte än är så lång själv.
* 7 fot 7-28 grams kastvikt. Perfekt för fiske efter Regnbåge Abborre och gädda.
* 8 fot 10-40 grams kastvikt. Den modell är precis som dom andra men lite längre och kastvikten lite högre så mer gädda och gös men kanske också mer fiske från båt där man släpar drag.
* 8 fot 15-50 grams kastvikt. Ytterligare lite mer kastvikt vilket är bra för den som vill kasta lite tyngre beten, eller varför inte för den som fiskar utmed kusten och vill ha tyngre tyngder till mete eller för att för att fånga makrill och fiskar med häcklor.

Laguna Haspelcombo finns i kategorin Astro Sweden. Daiwa är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…