Daiwa

20 Fuego LT Haspelrulle

1 299 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för AstroSweden

Daiwa Fuego LT Haspelrulle

Daiwa Fuego har blivit uppdaterad inför säsongen 2021 och skapar en ny dimension för LT rullar. Fokus hos Daiwa har varit att göra rullen lättare och starkare än tidigare och det har man lyckats med genom att avända sig av det fantastiska kompositmaterialet Zaion V Carbon. Fuego 20 LT har fortsättningsvis MagSealed tekniken som hindrar vatten och smuts från att tränga in till huvudaxeln, det ger även en mjuk och härlig invevning. Det ser till att rullen håller i hel och fri från onödigt slitage av smuts eller salt. Tekniken bakom MagSealed är en magnetisk olja som inte låter smuts att tränga in i rullen. Daiwas LT koncept Light & Tough ger dig en lättare och starkare rulle och Fuego LT tar detta verkligen till nästa nivå! En ruskigt prisvärd haspelrulle som har allt det som krävs av en modern fiskare. Fugeo LT kommer passar dig som är på jakt efter en haspelrulle som har en mjuk och fin gång, driftsäkerhet och ett vettigt pris.


* Zaion V® Kropp
* MAGSEALED® Olja
* Zaion V® Air Rotor®
* TOUGH DIGIGEAR®
* ATD Broms System
* Infinite Anti-Reverse®
* Aluminum Air spole
* Screw in CNC Aluminium Vev
* Hi-Grip Vev Knopp
* AIR BAIL® 1000 Storleken lämpar sig bra till det enklare fisket men kortare spön runt 6-7 fots som passar perfekt att fiska mindre fiskar eller lättare beten med mer känsligare utrustning. Linkapacitet på rullen är mindre vilket gör att en tunnare flätlina gör sig bäst 0,08-0,15 gör sig bäst.

2000 Är storleken större och även här rekommenderas till det lätta fisket Abborre, Gös eller Regnbåge lämpar sig perfekt till spön upp till 7 fot och kommer upplevas som väldigt nätt och smidig rulle. Precis som 1000 modellen så fiskas den bäst med flätlina i dimensioner upp till 0,15 mm

2500 Är mellan storleken som finns både som 2500 och som 2500HG där HG (high Gear) har en högre utväxling och samlar in mer lina per vevtag. Modellen 2500 är en storlek som passar det mesta fisket i allt från Abborre, Gös, Regnbåge eller Gädda. Montera den på spön från 7-9 fot så blir det en lagom storlek.

3000 Modellen blir lite större och linkapaciteten mer generös. 3000 finns även här som HG variant och används mest till Gädda, Gös eller Havsöring. Gärna när spöna blir lite längre 8-11 fot lämpar sig bra. Linkapaciteten är här god och man kan fiska allt från dom tunnaste flätlinorna upp till grövre storlekar i nylon 0,35mm.

4000 modellen är den största bland normal stora haspelrullar. Det finns absolut större ända upp till 30000 modeller men får en helt annan inriktning. Avänd din 4000 storlek till spön mellan 8-13 fot till det mesta fisket, där fiskarna kanske är åt det större hållet eller kräver mer linkapacitet för speciella anledningar. Läpar sig för allt från Gädda och Gös till havsöring och Lax.

20 Fuego LT Haspelrulle finns i kategorin skytte.astrosweden. Daiwa är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…