Daiwa

Daiwa 21 Certate SW Haspelrulle

7 099 kr
I lager    Sponsrad länk

Certate SW ersätter Daiwas Catalinarulle och delar sin Monocoque (MQ)-kropp med den berömda 20 Saltiga. Kroppen är i ett stycke tar bort kravet med ett traditionellt system med sidoplatta och skruvsystem. Den nya kroppen rymmer den nya stora G1 Duralumin-drivväxeln, som också delas med 20 Saltiga. Denna kombination av kropp och drivväxel var det som satte 20 Saltiga på kartan och kommer säkerligen att sätta även Certate SW högt upp på listan när det kommer till styrka och kraft.

För många sportfiskare i kust- och lättredskap över hela världen har Daiwas Certate-rulle varit premiumstandarden för kompakta men starka spinnrullar. Nu fortsätter Daiwa den traditionen med Certate SW.Daiwas ZAION-rotordesign gör Certate SW lätt och stark. ZAIONs lätta konstruktion gör rotationen av Certate SW otroligt lätt och smidig och ger en viktbesparing på upp till 40 gram jämfört med 20 SALTIGA. Certate SW är utrustad med en Magseal line roller och Magseal body, vilket i kombination med MQ konstruktionen gör att Certate SW är extremt väl tätad mot väder och vind.Med samma omdesignade drag som 20 SALTIGA, levererar Certate SW:s carbonbroms i flera lager en tio gånger högre bromshållbarhet jämfört med den tidigare catalinarullen. Den nya designen ökar värmeavledningen och förbättrar luftmotståndet under tung belastning.
* Aluminium MQ body
* ZAION AIR ROTOR
* MAGSEALED body
* MAGSEALED line roller
* G1 AL Tough Digigear
* LC-ABS spool (AL)
* ATD Carbon drag
* Aluminium Machine Cut Screw-in handle
* EGG shape handle knob
* One piece AIR BAIL
* Manual bail return
* Made in Japan
* Linkapacitet 300m 0,40mm
* Vikt 635g (14000)
* Broms 25kg (14000)
* Utväxling 6.2:1/134cm (1400)

Daiwa 21 Certate SW Haspelrulle finns i kategorin Astro Sweden - Summer Sale - Fiske - Spön & rullar. Daiwa är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…