Chimpanzee

Isotonic Drink 600g Wild Cherry

300 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

FÖRLÄNGER PERIODEN FÖR MAXIMAL FYSISK AKTIVITETChimpanzee Isotonic drink hjälper till att bibehålla prestationsförmågan under en längre fysisk prestation och ökar vattenabsorptionen under träning. Den kombinerar kolhydrater med låg molekylvikt och kolhydrater med hög molekylvikt i ett optimalt förhållande. Som ett resultat av detta minskas fluktuationerna i blodsockernivåerna under träning betydligt. 20 % isomaltulosa ger en gradvis frisättning av energi. Ett effektivt antioxidantsystem* hjälper till att skydda cellerna från oxidativ stress och förlänger förmågan att leverera maximal prestation. *(zink, mangan, selen, vitamin C och E).

Chimpanzee Isotonic drink hjälper till att bibehålla prestationsförmågan under en längre fysisk prestation och ökar vattenabsorptionen under träning. Den kombinerar kolhydrater med låg molekylvikt och kolhydrater med hög molekylvikt i ett optimalt förhållande. Som ett resultat av detta minskas fluktuationerna i blodsockernivåerna under träning betydligt. 20 % isomaltulosa ger en gradvis frisättning av energi. Ett effektivt antioxidantsystem* hjälper till att skydda cellerna från oxidativ stress och förlänger förmågan att leverera maximal prestation. *(zink, mangan, selen, vitamin C och E).

Isotonic Drink 600g Wild Cherry finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Laga Mat & Äta - Mat. Chimpanzee är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…