Bushcraft Essentials

Outdoor Pocket Micro Stove EDCBox

259 kr
I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

Bushcraft Essentials Outdoor pocket Micro Stove EDCbox - det minsta eldköket på marknaden.

Detta riktigt kompakta eldkök är så litet att du faktiskt kan ha med det i din plånbok! Skippa några onödiga medlemskort och gör plats för det mest nödvändiga, som ett eldkök istället.

Vikten är 75 gram och måtten otroliga 47 X 65 mm, men ändå tillräckligt stort för att t.ex. kunna värma en liten konservburk med korv eller koka kaffe. Ställ din kaffemugg direkt på köket och värm en varma koppen direkt i din stålmugg.

För den uppfinningsrike så kan du ser fler användningsområden som t.ex. pennställ, tevärmare eller hållare för värmeljus! Detta eldkök passar därför perfekt som present till den som har allt!

I ett eldkök så eldar du med det som finns tillgängligt i naturen som kottar, pinnar, gräs eller näver. Men du kan även elda med speciella tändkuber som inte lämnar sot och inte speciellt mycket rök. Vissa modeller har även möjlighet att använda en trangiabrännare, möjligheterna är enorma. Alla delar har hål för att kunna fästa delarna i en karbinhake, eller ett snöre så du har koll på grejerna.


Detaljer:
Mått: 47 X 65 mm
Vikt: 75 gram
Material: Rostfritt stål


Ingår i paketet:
Eldkök
Förvaringspåse i kraftig nylon med kardborrestängning.
Klistermärke.

Om tillverkaren:
Buschcraft Essentials tillverkar alla sina produkter i Tyskland, i staden Erding där de legat sedan starten 2012. Deras eldkök är kända över hela världen som pålitliga, stabila, multifunktionella och i högsta kvalité. De jobbar även mot att ha en så miljömässig tillverkning som möjligt. Det märks inte minst på deras förpackningar som endast är gjorda i papp och bomull.

Outdoor Pocket Micro Stove EDCBox finns i kategorin Astro Sweden. Bushcraft Essentials är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…