Bushcraft Essentials

Bushbox LF Titanium

1 449 kr
I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

Bushcraft Essentials Bushbox LF Titan - ett av de snabbast monterade eldköken på marknaden.

Här i ultralätt titan och paket med en kraftig nylonväska.

Detta lätta och smidiga eldkök monterar du på 2 sekunder, alla delarna sitter ihop och du viker bara ut delarna. Tänk att alltid ha med dig ett kök på vandringen, vilka möjligheter du får. Köket blir endast 12 mm tjockt när du har det ihoppackat och väger 270 gram, (utan väska). Lätt nog för att kunna ha i din benficka.

Detta kök är stabilt nog för att kunna bära större grytor, stekpannor och liknande utan problem. Ställ kaffepannan direkt på och koka upp det svarta guldet samtidigt som du får det mysiga värmande skenet från elden. Ett eldkök är det perfekta alternativet där det kanske saknas en ordentlig gillplats i naturen.
Visst kan det inte fullt ut ersätta en grillplats men du har ändå möjligheten att grilla några korvar, steka en köttbit eller kanske koka din pasta. Och fördelen är ju att du snabbt och enkelt fäller ihop köket och får med dig det vart du än går.
Förvara det i den medföljande påsen så slipper du smutsa ner dina andra prylar.
Vill du ha en ännu bättre känsla så köper du till en grymt fin handtillverkad väska i läder!


I ett eldkök så eldar du med det som finns tillgängligt i naturen som kottar, pinnar, gräs eller näver. Men du kan även elda med speciella tändkuber som inte lämnar sot och inte speciellt mycket rök. Vissa modeller har även möjlighet att använda en trangiabrännare, möjligheterna är enorma.


Detaljer:
Mått: Monterat 140 X 100 mm.
Ihopfällt 140 X 100 X 12 mm.
Vikt: 270 gram, utan väska. Med väska 305 gram.
Material: Titan 1 mm tjock.


Ingår i paketet:
Eldkök.
Förvaringspåse i kraftig nylon.
Klistermärke.

Om tillverkaren:
Buschcraft Essentials tillverkar alla sina produkter i Tyskland, i staden Erding där de legat sedan starten 2012. Deras eldkök är kända över hela världen som pålitliga, stabila, multifunktionella och i högsta kvalité. De jobbar även mot att ha en så miljömässig tillverkning som möjligt. Det märks inte minst på deras förpackningar som endast är gjorda i papp och bomull.

Bushbox LF Titanium finns i kategorin Astro Sweden. Bushcraft Essentials är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…