Breukhoven

BMS Junior Mikroskop För Barn Och Nybörjare

1 495 kr
I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

Ett bra och stabilt nybörjarmikroskop med inbyggd ljuskälla. Det här mikroskopet är ett gediget, användarvänligt mikroskop med den rätta forskarkänslan. Ger du bort mikroskopet till någon som aldrig använt förstorande optik på det här viset tidigare? Vi rekommenderar att du startar med en stereolupp då den är mycket mer lättanvänd.


BMS Junior är ett förstklassigt nybörjarmikroskop för studier av prover i genomlysning. Du kan mycket väl använda mikroskopet tillsammans med någon av våra lådor med förberedda preparat. Du kan annars ta små provbitar från krukväxter, dropprov från ett akvarium, kompost, jord, jästceller, delar av döda insekter, kika på hårstrån, hud, mossa m.m.

Tänk på att vi rekommenderar lite tillbehör så som objektsglas och täckglas (nödvändigt) samt pincett, m.m. Lägsta förstoring är 40 gånger vilket gör detta mycket bra för vattenlevande organismer samt strukturstudier av allt du finner i skog och mark, kök och hem. Med vuxens hjälp kan ni skära mycket tunna skivor av saker att se på i genomskärning.

OBS! Tänk på att paketet är avsett för mikroskopiska preparat. För ett bredare användningsområde rekommenderar vi vårt stereoluppspaket. Det fungerar också bättre för de yngre experimentalister!

Vi rekommenderar ett av våra startpaket:

Mikroskoptillbehörspaket Start-Mini ()

Mikroskoptillbehörspaket Start ()

Tänk på att den långa arbetstiden batterierna klarar gör att det är lätt att glömma att mikroskopet har batterier till de ärgar igen. Kolla dem då och då!Manual () - så kommer du igång med ditt mikroskopLeverantörsfakta

Breukhoven har 80 års erfarenhet av undervisningsoptik och medicinsk optik för klinisk användning. Utveckling, kvalitetskontroll, försäljning och service sköts av ett team på 20 engagerade och drivna optikproffs. Breukhoven har sitt säte i Nederländerna.

BMS Junior Mikroskop För Barn Och Nybörjare finns i kategorin Astro Sweden. Breukhoven är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…