Brunel Microscopes

Introduction To Light Microscopy: Bradbury et al

650 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för AstroSweden

Introduction to Light Microscopy av S. Bradbury och B. Bracegirdle är en överskådlig nybörjarbok som beskriver mikroskop och stereoluppar samt mikroskopering, från valet av mikroskop till kondensor-val och användning av fälbländare, sfärisk aberration, belysning och mycket mer.

Boken är en del av Royal Microscopical Societys Microscopy Handbook Series.
121 sidor, svartvit.Royal Microscopical Society
MICROSCOPE HANDBOOK SERIES - 42

Den här boken ger detaljerade och fullt illustrerade råd om att välja och använda den lämpliga typen av ljusmikroskop för en viss tillämpning. Lågeffektstereomikroskopet beskrivs, och de många olika typerna av kondensatorer, objektiv och okular som krävs för högeffektmikroskopet förklaras i detalj. Boken beskriver också korrekt skötsel och användning av mikroskopet för att få bästa möjliga bild, och ger en checklista för att hjälpa till vid diagnos och korrigering av problem.

Specifika ämnen som tas upp inkluderar:


* Grundläggande koncept
* Linsavvikelse
* Binokulära stereomikroskop och monokulära mikroskop
* Belysning av provet Praktisk steg-för-steg-vägledning säkerställer att läsaren alltid får en tydlig bild. Introduktion till ljusmikroskopi är därför en viktig guide för amatörer och professionella användare av ljusmikroskop inom alla vetenskapsområden.


* Språk: Engelska

Introduction To Light Microscopy: Bradbury et al finns i kategorin Astro Sweden. Brunel Microscopes är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…