Black Diamond

K MIPS CAPITAN HELMET

1 049 kr
I lager    Sponsrad länk

* MIPS Technology for added protection against the rotational motion transmitted to the brain from angled impacts to the head
* Dual-certified for both climbing and cycling
* Sticker pack included for fun custom decals
* Dual Density EPS + 2-piece ABS shell combo creates ultra-durability
* Increased side and back protection
* Low-profile suspension system
* Integrated headlamp clips
* Removable velcro pads Capitan Kid's Helmet är byggd för unga led-krossare som sänder till toppen med mamma och pappa och sedan tar med sig cykeln tillbaka till lägret och är dubbelcertifierad för både klättring och cykling, vilket gör den till den ultimata hjälmen för småttingar. Med en 2-delad ABS skalkonstruktion och EPS-skum med dubbel densitet uppfyller Capitan för barn de föreslagna UIAA-kraven för ökat sido- och ryggskydd, medan ventilerna ger riklig andningsförmåga för varmare dagar. Ett fjädringssystem med låg profil gör att passformen blir bra, och de integrerade pannlampsklämmorna med en elastisk hållare på baksidan gör att du kan fästa en Wiz Kid-pannlampa på hjälmen för kvällssessioner. Slutligen ger ett medföljande klistermärkespaket ditt barn möjlighet att anpassa hjälmens utseende, vilket ger en gnista av individualitet till ditt barns favoritskyddslock.

K MIPS CAPITAN HELMET finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Aktiviteter - Klättring - Hjälmar. Black Diamond är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…