Bergans

Vengetind W 32

1 119,30 kr 1 599 kr
I lager    Sponsrad länk

Bergans Vengetind-serie består av tekniskt avancerade, lätta ryggsäckar med ett unikt bärsystem. Vengetind W 42 har anpassats efter kvinnors anatomi. Den är det perfekta valet om du är ute efter en rejäl, högpresterande och allsidig ryggsäck med justerbar rygglängd. Ryggsäcken är utrustad med VentiLightTM, Bergans senaste teknologi inom lätta och funktionella bärsystem. Den uppspända ryggpanelen i mesh, axelremmarna och höftbältet ger enastående ventilationsförmåga och gör det till ett rent nöje att bära Vengetind W 42 även under krävande aktiviteter. Ryggsäcken är kompatibel med vätskesystem och utrustad med fästpunkter för utrustning såsom isyxa och vandringsstavar.

Bärsystem
Vengetind har ett unikt bärsystem med uppspänd rygg i mesh som ger utmärkt ventilation. Ventilerande vaddering för extra komfort i den känsliga ländryggen. Bärsystemet QuickAdjust PRO™ med en unik höjdjusterbar ryggpanel ger överlägsen ventilationsförmåga.

Säck
Toppöppning med dragsko. Bottenfack med dragkedja. 

Fickor
Sidofack i mesh, stort frontfack i mesh, fack på höftbältet.

Höftbälte
Ventilerande och roterande höftbälte. 

Topplock
Justerbart topplock med ytterfack.

Övriga detaljer
Kompressionsremmar i sidorna. Justerbar bröstrem. Fästpunkter för isyxa. Kompatibel med vätskesystem, bärhandtag, nyckelfäste. YKK. Bergans Pole Position, en fästpunkt för vandringsstavar designad så att du kan ta fram eller lägga undan stavarna utan att ta av dig ryggsäcken. Produkten innehåller bluesign® approved fabrics and trimmings.

Detaljer
Volym: 32 L
Vikt: 1000 g
Överkroppslängd: 40–52 cm
Rekommenderad packvikttill: 12 kg
Mått packad (HxBxD): 60x31x26cm

 

Vengetind W 32 finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Bära & Förvara - Ryggsäckar - Vandringsryggsäckar. Bergans är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…