Beretta

Eland Fixed Blade Kniv

1 295 kr
I lager    Sponsrad länk

Eland Fixed Blade Knife från Beretta är en högkvalitativ slidkniv designad speciellt för jaktändamål och tillverkad i samarbete med den erkända italienska tillverkaren Maserin.

Kniven är tillverkad av 440C Inox-stål, en materialval som grundar sig i strävan efter överlägsen kvalitet. Detta stål, tillverkat i Frankrike, är perfekt anpassat för jakt tack vare sin förmåga att behålla skärpan samtidigt som det är lätt att slipa vid behov. Dessutom är det extremt motståndskraftigt mot rost och korrosion, vilket förlänger knivens livslängd.Eland Fixed Blade Knife har ett handtag tillverkat av valnötträ, vilket ger en naturlig och behaglig känsla i handen. Handtaget har också en ögla för enkel upphängning när kniven inte används. Kniven levereras med en knivslida tillverkad av äkta koskinn, som inte bara ger en skyddande och stilig förvaringslösning, utan också inkluderar en ögla för säker fastsättning på ett bälte.Egenskaper:
* Stålkvalitet: AISI 440 Stainless Steel
* Bladlängd: 100 mm
* Totallängd: 210 mm

Eland Fixed Blade Kniv finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Knivar, Yxor & Verktyg - Knivar - Fasta knivar. Beretta är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…