Baader-Planetarium

Hyperion okularväska

10 995 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för AstroSweden

Passa på att bli ägare till en av de finare okularen på marknaden och denna väska med okular som är utmärkt till alla typer av teleskop och för dig som förstår vikten av bra okular! En unik 8-elements linsdesign ger ett mycket skarpt och platt synfält som är perfekt till i stort sätt alla former av observation.Baader-Planetarium Hyperion okularväska

Alla modeller ger ett stort och behagligt synfält på 68 grader och har ett långt ögonavstånd på 20mm. Denna okular-serie har fått stort erkännande världen över och blev bland annat korad som Hot Astronomy Product 2008 i Sky and Telescope.

Som något helt unikt kan alla Hyperion okular användas till både 1,25 och 2 okular anslutningar. Alla Hyperion okular har fäste (M43 & SP54) till T-2 ring så de enkelt kan användas till fotografering. High grade water-white glas ger fantastisk färgåtergivning och minimal astigmatism. Patenterad Phantom-Group full multicoating på alla linser. Denna coating är helt unik för Baader Hyperion okularen. Det finns även möjlighet att montera en extraring på okularet och på så sätt förlänga brännvidden. (Kräver extra tillbehör). Fällbart ögonstycke i gummi på alla modeller. Levereras med mjukt skyddande läderfodral.

Specifikation:* 5 mm - 24 mm Baader Hyperion
* Eye-relief: 20 mm
* Synfält: 68°
* Nedvikbar ögonmussla i gummi
* Gummiklädd
* Antireflexbehandlad Väskan innehåller följande okular:


* 5 mm Hyperion okular (1,25 och 2)
* 8 mm Hyperion okular (1,25 och 2)
* 10 mm Hyperion okular (1,25 och 2)
* 13 mm Hyperion okular (1,25 och 2)
* 17 mm Hyperion okular (1,25 och 2)
* 21 mm Hyperion okular (1,25 och 2)
* 24 mm Hyperion okular (1,25 och 2)

Hyperion okularväska finns i kategorin Astro Sweden. Baader-Planetarium är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…