Astro Sweden

Klättring utan instruktör - 1 timme

80 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Klättring utan instruktör - 1 timmeGRÖNT KORT (minimikrav)Grönt kort måste uppvisas innan klättring påbörjas.Du som vill använda våra autobelay på egen hand måste inneha Svenska Klätterförbundets Gröna kort.Du får endast säkra eller koppla in dig själv i vår utrustning. Det räcker altså inte om endast 1 klättrare har grönt eller rött kort. Alla som klättrar utan instruktör måste ha minst grönt kort. Vill ni klättra tillsammans med klättrare som inte har minst grönt kort måste ni boka en instruktör.Krita får ej användas i våra lokaler. Ingen form av krita. Varken Lös, block, eller kritpåse. Orsaken till det är att kritdammet flyger ut i lokalen och lägger sig på allt annat som finns i butiken. Det går bra att ta med sig en liten handduk att torka händerna med istället.Klättringen inleds alltid med en säkerhetsgenomgång. Där vi går igenom regler och säkerhet i lokalen.Betalning sker i butiken vid ankomst.

Har du betalat på annat sätt så tar du med kvitto till butiken och visar i kassan.Har du frågor angående bokning så hör du av dig till: info@astrosweden.se

Klättring utan instruktör - 1 timme finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Aktiviteter - Klättring - Tillbehör för klättring - Övrigt. Astro Sweden är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…