Alega

Code & Go Robot Mouse Aktivitet

799 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för AstroSweden

En enkel och rolig programmerbar robot anpassad för förskolor och barn 4 år eller äldre. Musen Colby programmeras så att han hittar vägen genom labyrinten till osten. Labyrinten kan anpassas för att pedagogiskt lära ut hur programmering fungerar.Code & Go Robot Mouse från Learning Resources är ett sätt att lära ut programmering i de yngre åldrarna. Forskning har visat att förståelse av programmering är associerat med kapacitet för problemlösning och kritiskt tänkande. Med hjälp av Code & Go Robot Mouse kan barn börja förstå programmering tidigt, på ett roligt och pedagogiskt sätt! 
Musen Colby kan programmeras till att röra sig framåt, bakåt och rotera 90 grader höger eller vänster. Välj ett aktivitetskort som visar hur du ska sätta ihop labyrinten, var osten bör vara och var Colby ska börja. Låt barnen sedan välja programmeringskort som visar de steg de vill att Colby ska ta för att komma fram till osten. Colby kan sedan programmeras genom att trycka på knapparna motsvarande de valda programmeringskorten, och sedan trycka på Go!. För att återställa Colbys minne och rensa de tidigare programmeringar, tryck och håll ned ”Clear”-knappen. Du kan självklart även välja att bygga en egen labyrint eller hoppa den helt! Colby har två hastigheter – Normal för labyrintbrickorna och Hyper som passar bäst för andra ytor. Låt endast fantasin sätta gränser för din programmering!
OBS! Rulla inte Colby fram och tillbaka manuellt- det kan skada mekaniken som gör att Colby kan rulla. Colby drivs med 3 AAA-batterier som inte är inkluderade.

Ingår:
30 programmeringskort
22 labyrintväggar
16 labyrintplattor
10 aktivitetskort (två-sidiga)
3 tunnlar
1 programmerbar mus
1 ost
Bruksanvisning finns tillgänglig på engelska

Code & Go Robot Mouse Aktivitet finns i kategorin Astro Sweden. Alega är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…