ABU

Sölv AG3 Havsöringspö

1 699 kr 1 799 kr
I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

ABUs nya märke Sölv är en märke framtaget med fullt fokus på havsöringsfisket utmed nordens kuster.ABU SÖLV AG3 havsfiskespön kommer i 6 stycken olika modeller mellan 255 centimeter och 330 centimeter i längd. Långa spön med olika kastvikter men där kastlängden är av vikt för den strandnära fiskaren.

Denna serien av havsöringsspön har utvecklats av riktiga havsöringsproffs runt om i Europa som har sett till att spöna har gjorts i de bästa komponenterna, från rullfäste till spöringar.

Lätta klingor i 30T Carbon är väldigt känlsiga med svarar också väldigt snabbt i kasten. Spöna är byggda med en aktion som räknas som medium men ändå går mot en mjukare aktion. Spön ser till att dina kast blir väldigt effektiva och extremt långa. Med en mjukare spö kommer även drillningarna att bli defensivare och ser till att du landar dina drömmars fiskar utan linbrott eller avkrokningar.

När du får dessa spöna i handen första gången så kommer du garanterat att bli förvånad över deras lätt vikt och välbyggda känsla för en sådan rimlig peng.

Egenskaper:


* Ultra lätta och slimmade klingor.
* High Modulus Carbon (30T). Känsliga med en snabb respons.
* Klingorna är designade för extra långa kast med tillräcklig flex för att kroka och drilla fisken på bästa sätt.
* Super lätta rostfria SeaGuide spöringar.
* Ergonomiskt touch-blank SeaGuide rullfäste med bästa känsla.

Sölv AG3 Havsöringspö finns i kategorin Astro Sweden. ABU är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…